18 Mayıs 2015 Pazartesi

En Tatlış Mezuniyet Elbiseleri :)

Vücut tipinize göre en güzel mezuniyet kıyafetlerini sunmaya çalışacağım. Bir çoğumuz vücut tipimizi umursamadan kafamıza göre elbiseler seçip olduğumuzdan çok daha şişman veya sorunlu bölgelerimizi daha çok açığa çıkarıyoruz. En önemli kısmını es geçmeyelim lütfen :)

Vücut tipiniz elma şeklindeyse, sizin daha kalın ve kısa boyun bölgeniz, geniş omuzlarınız ve kalın beliniz ile küçük kalçalara sahipsiniz demektir. Bu tip vücuttaki kadınlar boyunları açıkta bırakmalı ki daha zarif gözükebilsin. Hafifçe karından üzerinden kayan, gevşek malzemede, hatları sıkmayan bir elbise giymelisiniz. Bacaklarınızı vurgulayın, kapatmayın. V yakalı ve mini etekler sizin için harika bir seçenektir :)





,
Armut tipi vücuda sahip olan kadınlar ise küçük göğüs,  dar omuz, ince bel, büyük kalçalıdırlar. Elbisenizi seçerken dikkatleri üst tarafa doğru çekmelisiniz öncelikle.Üst bedeni oturan ve basenden sonra bollaşan kıyafetler tam size göre. Üst bedeni drapeli altı uçuşan şifon bir elbise sizde güzel duracaktır.  


Eğer dolgun göğüsler, ince bel, iri kalçalara sahipseniz kum saati vücut tipinin belirgin özelliklerini gösterdiğinizi söyleyebilirim. Bu vücut tipine sahipseniz vücudunuza oturan belinizin inceliğini öne çıkaran balık elbiseler ya da basene kadar oturup aşağıya doğru açılan elbiseler sizi mükemmel gösterecektir. Tabi düz desenli olması temennisiyle.  



Umarım size yardımım dokunmuştur mutlu alışverişler :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder